THE BEATLES STORY

Maak kennis met het ongelooflijke verhaal van vier jongens uit Liverpool, dat zestig jaar geleden begon.
BeatleStory zorgt voor een ware revival van de beatlemania met klassiekers als Can’t Buy Me Love, Yesterday, She Loves You, I Want To Hold Your Hand, Here Comes The Sun, Let It Be, Yellow Submarine, Hey Jude … en zoveel meer! De liedjes van The Beatles behoeven geen introductie meer, ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen.

De muzikale verdiensten van The Beatles zijn legendarisch. Wereldwijd domineerden hun songs jaren lang de hitlijsten. In een carrière van amper tien jaar tijd werden de Beatles, begonnen als één van de vele beatgroepjes in Engeland, dé grootste band ter wereld. Zestig jaar later is de band van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr nog altijd één van de invloedrijkste groepen uit de geschiedenis van de popmuziek. Dat The Beatles nog steeds razend populair zijn en in menig fantasie voorkomt, wordt nog maar eens bewezen door de nieuwe film “Yesterday” (2019).

De onovertroffen tributeband The BeatleStory brengt een hommage aan de legendarische The Beatles en neemt het publiek mee naar de hoogtijdagen van de band. Authenticiteit is het handelsmerk van The BeatleStory: ze klinken identiek aan The Beatles en ze zien er ook nog eens exact uit als The Fab Four.

“The BeatleStory 60 Years” houdt het publiek een avond lang in de ban, dankzij de onnavolgbare puurheid van de muzikanten. Indrukwekkende visuele projecties zorgen voor de perfecte sfeer. Een onvergetelijke ervaring voor de ware Beatles fan!