TRAD ON THE PROM: de nummer 1 Ierse dans- en muzieksensatie!

Muziek en dans vormen de culturele hartslag van Ierland. Wie die passie voor de Ierse dans- en muziektraditie deelt, kan zijn hart ophalen bij Trad on the Prom. Een ware storm van muziek en dans, die al jarenlang geldt als de nummer 1 Ierse dans- en muzieksensatie.
De show heeft dan ook een zeer indrukwekkende sterrencast, met topmusici en danskampioenen die hun sporen verdienden bij legendarische theaterproducties die de Ierse cultuur een internationaal podium gaven. Zoals violiste-vocaliste Maírín Fahy (Riverdance en The Chieftains) en haar geweldige band met Yvonne Fahy, Chris Kelly en Gerard Fahy (componist van Michael Flatley’s Lord of the Dance). Het duizelingwekkende voetenwerk komt op het conto van een selectie toptalenten in de line-up van dansers. Cathal Keaney was lead danser bij Lord of the Dance en Siobhán Manson bij Riverdance en onder de cast zijn tal van dansers die wereldtitels op hun naam hebben staan.

Met zo’n indrukwekkende verzameling talent mag het publiek zich opmaken voor een adembenemende show, die de toeschouwers meesleurt in de tradities van het immer boeiende Ierland. Het groene eiland met zijn ruwe landschappen, zijn geschiedenis van strijdende Keltische clans, zijn sagen en legenden en een bewogen historie van een volk dat al eeuwen de wijde wereld intrekt. En dat doen ze tot op de dag van vandaag, gewapend met gouden stem, een rijke schakering aan traditionele muziekinstrumenten en een genetisch ingebakken dansdrift, die de Ierse cultuur heeft gemaakt tot een wereldfenomeen!