THE CELTIC TENORS - From Ireland With Love

Liefde en romantiek komen nergens beter tot hun recht dan in het repertoire van de Celtic Tenors. Zij bezingen de thema’s meeslepend en vol passie in hun nieuwe bruisende show ‘From Ireland with love’, waarmee zij komend seizoen terugkeren in de Nederlandse theaters. Dat belooft een bijzondere avond met krachtige songs, sublieme harmonieën en onvervalste Ierse humor. Met zulke ingrediënten mag je niet spreken van een concert, maar van een onvergetelijke showervaring, die de toeschouwers betovert met een lach en een traan.

The Celtic Tenors vormen al meer dan twintig jaar een briljant muzikaal trio, ongeëvenaard in charisma en muzikale virtuositeit. In het crossover-genre blinken ze uit met een grote variëteit van stijlen: van Ierse folk en traditionele nostalgische melodieën tot klassiek, van populair hedendaags repertoire tot oorstrelende a capella-songs. Laat het maar over aan James Nelson, Matthew Gilsenan en Daryl Simpson. Het zijn rasartiesten en muzikale genieën in hun genre. Ze leven voor wat ze doen en genieten zichtbaar van hun optredens en van hun interactie met het publiek.

Met hun virtuositeit en passie zijn ze het enige tenor-ensemble met een wereldwijd publiek en ze krijgen met gemak de grootste concertzalen vol. Dat drie stemmen zo perfect kunnen samenvloeien tot één unieke harmonie, verrast hun toeschouwers iedere keer weer. Drie unieke solostemmen, één unieke tenorsound! Voor zoveel klasse past maar één omschrijving: een muzikaal wereldfenomeen!