fbpx

Steve Harley & Cockney Rebel - ’50 Years A Rebel’

De legendarisch formatie Steve Harley & Cockney Rebel komt op 17 november 2023  naar de Bosuil in Weert in het kader van de tour ’50 Years A Rebel“. Kaarten via de zaal.

Deze ’50 Years A Rebel’  zal alle songs bevatten van de enorme en eclectische discografie van Steve Harley. ‘Mr Soft’, ‘Judy Teen’, ‘Sebastian’ en het legendarische ‘Make Me Smile’ en meer uit een ongelooflijke carrière. Close-Up Culture schrijft over een recent optreden: “Het was een intieme avond in aanwezigheid van een geweldige muzikant. Een persoon wiens passie voor live optreden en perfectie onverminderd blijft.”

Rod Stewart
, die Steve’s nummer ‘A Friend For Life’ coverde, beschrijft hem als “Een van de beste tekstschrijvers die Groot-Brittannië heeft voortgebracht.” Record Collector zei over de laatste UK tour: “Harley’s welsprekende shows, op het scherp van de snee, maken altijd indruk”.

De muziek van Steve Harley & Cockney Rebel is bij vlagen exotisch met uiteenlopende invloeden van klassieke muziek tot progrock. Luister naar de track Sebastian en al snel blijkt Steve Harley een onderschat tekstschrijver te zijn. Het tien minuten durende duistere epos Death Trip, maakt de band zo briljant en verrassend.

Steve Harley & Cockney Rebel is altijd een formidabele live act geweest en deze onmisbare 50e jubileumshows worden een krachttoer.