In deze spectaculaire theatershow wordt het legendarische dubbelalbum van Pink Floyd integraal uitgevoerd, ondersteund met vele projecties en een uitdagend decor. ’The Wall 40 Years’ is een grootse, twee uur durende voorstelling, muzikaal gebaseerd op de live concerten die Pink Floyd in 1980 en 1981 gaf, gemaakt en uitgevoerd door Pink Floyd Project.

Verwacht in deze show nieuwe beelden, geïnspireerd op de teksten op het album, inclusief verwijzingen naar de huidige actualiteit.

Pink Floyds magnum opus ‘The Wall’, met teksten geschreven door Roger Waters, is een rockopera die zijn gelijke niet kent. Van het album zijn wereldwijd bijna twintig miljoen exemplaren verkocht. De liveshow van ‘The Wall’ kende destijds een grootse aanpak, die in de popmuziek geen gelijke had en die u nu terug kunt zien in ‘The Wall 40 Years’. Nog nooit eerder zag u zoiets dergelijks in het theater!

Met Kidsrights kinderkoor, groot decor, bijzondere projecties én quadrafonisch geluid.

André Becker is oprichter en bandleider van Pink Floyd Project. “The Wall is het album waar ik als 8- jarig jochie kennis mee maakte en wat bij mij een onuitwisbare indruk achter liet. Als groep hebben we de laatste tien jaar diverse albums integraal uitgevoerd en met veel succes, maar nu komt toch echt onze grootste uitdaging: het ‘Magnum Opus’ van Pink Floyd spelen.”