THE MUSIC OF NEIL DIAMOND
Performed by Bobby Bruce And The Solitary Band

De Canadese topzanger Bobby Bruce kruipt in de huid van popicoon Neil Diamond en doet dat zo enthousiast en geraffineerd dat de beroemde rocker zelf er verlegen van zou worden!
Dagblad Tubantia schreef na een van zijn concerten: “Wie zijn of haar ogen sloot, hoorde Neil Diamond in zijn beste jaren. Misschien nog wel iets beter dan de echte…” Dat zegt genoeg; Bobby Bruce legt de lat hoog in zijn authentieke ode aan het songbook van Diamond, die in de jaren 70 zijn artistieke hoogtepunt bereikte, met gouden songs als ‘Sweet Caroline’, ‘Skybird’, ‘I’m a Believer’ en ‘Beautiful Noise’. Stem, outfit, performance; alles in de huiveringwekkend mooie Neil Diamond-interpretatie van Bobby Bruce brengt je als toehoorder terug in de hoogtijdagen van de rocklegende.

De carrière van Bobby Bruce kende een vliegende start toen hij in 1994 in Las Vegas werd gecontracteerd voor de show ‘Legends in concert’. Enkele internationale concerttours leverden hem zoveel faam op dat hij in 1997 besloot om met zijn Solitary band een eigen show, gewijd aan zijn idool Neil Diamond, op de planken te zetten en de wereld in te trekken. Optredens voor een uitzinnig 20.000-koppig publiek, privéconcerten voor diverse koningshuizen en grote popfestivals; er is nauwelijks een plek in de wereld waar ze Bruce niet kennen. Ook in Nederland schitterde hij al eerder in succesvolle concerttours. De muzikale schatten van een legende levend houden is zijn doel, maar zijn onnavolgbare talent heeft van Bobby Bruce inmiddels ook een icoon gemaakt!