CARANUA - Celtic Dreaming

Muziek smeedt nieuwe vriendschappen. Zo kwam ook het trio ‘CaraNua’, gevormd door Alex Sharpe, Lynn Hilary en Lisa Nolan, bijeen. De drie hebben stuk voor stuk een indrukwekkend repertoire op hun naam.
Alex en Lynn maakten jarenlang deel uit van de wereldberoemde formatie ‘Celtic Woman’ en Lynn trad daarnaast op met Anúna en als soliste bij Riverdance. De derde loot van de vocale drie-eenheid is sopraan Lisa Nolan, die in Ierland nationale faam verwierf met hoofdrollen in musicalproducties als Cinderella, A Midsummer Night’s Dream, Hamlet en Sleeping Beauty. In ‘CaraNua’ hebben de drie elkaar gevonden voor een nieuw muzikaal avontuur.

Keltische symboliek en de spiritualiteit en mystiek van het oude Ierland vormen de inspiratiebron voor het wondermooie samenspel van de drie hoog getalenteerde zangeressen.

Naast originele composities putten ze uit repertoire van Celtic Woman en Ierse folk, maar ook uit het klassieke en populaire genre. Op het programma staan songs als ‘Danny Boy’, ‘The Parting Glass’, ‘Moondance’, ‘Scarborough Fair’, ‘Ave Maria’, ‘Daughters of Danu’ en het thema van Game of Thrones met lyrics in Gaelic. De adembenemend mooie vocale harmonieën, de mix van authentieke instrumenten en de mystieke uitstraling van het drietal, creëren een betoverende sfeer die je nog lang na het concert vasthoudt. Drie unieke stemmen, samenvloeiend in een hemelse drie-eenheid!