DON'T STOP THE MUSIC

Een eeuw evolutie van dansmuziek passeert de revue in de adembenemende en opzwepende theaterproductie ‘Don’t stop the music’. De beroemde choreograaf Maricel Godoy bracht een internationale selectie getalenteerde topdansers bijeen, die in een explosie van beweging en sound tonen hoe dans- en muziekstijlen elkaar door de jaren heen hebben beïnvloed en hoe die stijlen uitgroeiden tot cultuurbeelden van hun tijd.

Van de Tap Dance en de Swing die de vroege ‘popmuziek’ in de eerste decennia van de vorige eeuw kenmerkten, Rock ’n Roll, evergreens van Elvis Presley en The Beatles, de discobeweging van de jaren 80 en de progressieve choreografieën van Madonna en Michael Jackson tot de moderne danscultuur van de jongere generatie die opgroeide met supersterren als Lady Gaga.

Als er één ding is dat het muzikaal erfgoed ons leert, is het dat dans en muziek voor elkaar gemaakt zijn en fungeren als dragers van het tijdsbeeld in hun era. Iconische stijlen als Rock ’n Roll en Disco beleven de laatste jaren weer een ware revival in retro-kringen en mixen met modernere genres. De dansers van Don’t stop the music behoren tot de toptalenten in hun stijl en bezorgen het publiek een onvergetelijke ervaring met een aaneenrijging van grote danshits die het bloed sneller doen stromen. Dat wordt genieten bij deze swingende en expressieve theatershow. Een zinderende muzikale tijdreis, van de tijd van de classics aan het begin van de twintigste eeuw tot in het nieuwe millennium!