90’S UNLIMITED – the ultimate 90’s experience

90´s Unlimited: De 90’s zijn terug! De tijd van Spice Girls, Teletubbies, Gameboy’s en Joggingbroeken; en natuurlijk de foutste muziek.
90’s Unlimited neemt je mee terug naar de glorieuze jaren ‘90. Met videoclips, 90’s DJ’s, volop entertainment en de beste 90’s dance, rock, urban, pop en partytracks; dus ‘Everybody Dance Now!’ Deejays: Het 90’s Unlimited DJ-team bestaat uit echte jaren ‘90 helden, bekend van radio- en TV in de 90’s. Stuk voor stuk toppers die de dansvloer laten knallen! Gifts & Goodies:
90’s Unlimited deelt uit: fluitjes, toeters, pruiken, waaiers, lichtstaven; alles om de retro-feestvreugde te verhogen. Get greedy… get your goodies!
De ultieme 90’s disco in uw theater! VJ & Videoscreens: Tijdens de 90’s Unlimited-show zijn er continu retro videobeelden en videoclips te zien. De 90’s VJ zorgt voor visuele verrassingen op de videoschermen, natuurlijk met alle foute 90’s videoclips.
Techniek: 90’s Unlimited tourt met een compleet verzorgde eigen podiumset met DJ-booth, podium, videoschermen en podium-lightshow.
Fototeam: Gelukkig hebben we de foto’s nog! Tijdens de 90’s Unlimited show nemen de meiden van het fototeam volop foto’s van het publiek. Foto’s zijn na het optreden beschikbaar voor gebruik op eigen website.
Entertainment: Ontmoet je 90’s friends, ga op de foto met de Teletubbies, speel mee in de BSB-verkiezing, wordt jij Miss SpiceGirl? Wie is de beste Pamela-look-alike… Geen moment zonder aktie tijdens 90’s Unlimited.