The Rock Tenors

A unique Classic Rock experience

Wie denkt dat rock en klassiek elkaar niet verdragen, zal de wereld anders zien na een concert van The Rock Tenors. De drie doorgewinterde Classic Rock virtuozen Kenneth O’Regan, Rob Vickers en Kevin Fagan vlechten de twee stijlen met het grootste gemak in elkaar tot een verbluffende nieuwe sound die de muziekwereld doet schudden op zijn grondvesten. Waarvan akte in hun nieuwe show ‘Opus Rock’; een muzikaal hybride concert met hits van Led Zeppelin, David Bowie, Queen, AC/DC, Aerosmith en MeatLoaf, gepimpt in een nieuw dynamisch Rock-jasje. Voeg daar een klassieke twist aan toe met vleugjes Beethoven, Puccini, Morricone en andere klassieke grootmeesters, en je hebt een ware muzikale ‘Wauw!-ervaring!

De vocale kwaliteiten van het talentvolle trio, bijgestaan door een vijfkoppige Rockband, geleid door topgitarist Kevin Whyms, spreken voor zichzelf. Ze sleepten elk de nodige awards in de wacht met hun jarenlange carrières in grote theatershows en musicals op Broadway-niveau. Zoals ‘Grease’, ‘Les Miserables’, ‘Evita’, ‘The King and I’, ‘SweeneyTodd’ en ‘JesusChrist Superstar’. Cross-over specialisten met een grote staat van dienst die elkaar hebben gevonden in een grensverleggend muzikaal avontuur van ongeëvenaarde klasse.

Classic Rock en klassiek op ramkoers in een unieke fusiestijl. ‘Opus Rock’ is een hoogenergetisch concert dat je bij blijft en je na afloop doet smachten naar meer.