fbpx


Peter Boone Music Productions behartigt de belangen van met name internationale artiesten en producties. 

Wij zijn gespecialiseerd in tourneeplanning die wij in opdracht uitvoeren voor producenten en artiesten. Ook op gebied van perspromotie, zowel landelijk als regionaal, en tournee-begeleiding hebben wij alle kennis en ervaring onder een dak.
Hierdoor zijn wij in staat onze voorstellingen optimaal te ondersteunen. 

Onze voorstellingen vinden voornamelijk plaats in theaters en concertzalen in heel Nederland. Bovendien zij wij ook actief op de Internationale markt. Onze producties zijn afkomstig uit diverse landen wat ons aanbod veelzijdig maakt. 

Een aantal namen van artiesten waarmee wij werken of hebben gewerkt, zijn Kim Wilde, Moya Brennan (The Voice of Clannad), Anuna, Chi Coltrane, Gino Vannelli, Rory Block, Focus, The Chieftains, Mary Black, The Nylons, Johnny Logan, The Celtic Tenors, Ragús, (Irish Music & Dance Show), The Angels in Harlem Gospel Choir, Sharon Shannon, Sharon Corr (The Corrs), The Dubliners. 

Niet alleen zijn onze artiesten in de theaters te zien en te beluisteren maar ook op festivals, corporate events, radio, televisie en de schrijvende media.