DE GROTE MEEZING SHOW - Entertainment voor jong en oud!

Wie geen kans onbenut laat om bekende songs mee te zingen, komt helemaal aan zijn trekken tijdens ‘De Grote Meezing Show’. Een avondvullende theatershow waarbij het publiek, opgezweept door een virtuoze achtkoppige live-band, een dolenthousiaste presentator en een energieke DJ uit volle borst de bekendste hits van de afgelopen 30 jaar kan meezingen.

Een avond gezelligheid en aanstekelijk entertainment voor jong en oud, waarbij niet meedoen simpelweg geen optie is. Dus alle remmen los en laat je horen! Zing en swing mee met de grote hits van o.a. Jan Smit, Queen, André Hazes en Meat Loaf, Van onvergetelijke disco classics en Hollandse smartlappen en van rockklassiekers tot gezellig inhakers. Een uitdaging voor alle verborgen ‘badkamertalenten’.

Voor wie de lyrics niet kent, geen nood, de songteksten worden geprojecteerd op beeldschermen. En wie alvast wil oefenen om in de stemming te komen, kan het programma vooraf downloaden. De Grote Meezing Show is een gegarandeerde remedie om even aan de alledaagse sores te ontsnappen en te ontstressen, waarna je bevrijd en vol nieuwe energie weer naar huis gaat. Je kunt een avond lang alle remmen losgooien, en alle hits vanuit je tenen meezingen. Want dat is de bedoeling bij De Grote Meezingshow: gezelligheid, meezingen en genieten!

Want het is wetenschappelijk bewezen…. zingen is gezond!